fbpx

Meeting Room

Portfolio List
Ai pășit în locul în care natura îţi invocă cele mai inţelepte gânduri. Aici vei întâlni mereu oameni inspiraţi, vei împărtăși gânduri și idei care vor lua amploare și vei fi transpus într-o lume inspirată de natură, unde toate cuvintele rostite vor crea o horă armonioasă a celor mai incântătoare dezbateri. Elementele din natură, lemnul și verdeaţa, îţi vor împrospăta gândurile ascunse și te vor purta pe valul creativităţii, în neant, de unde toate cuvintele rostite vor căpăta brusc…sens.

Meeting Room este locul viu, perfect și inedit în care toată dezordinea se va transforma într-o ordine miraculoasă.

Capacitate: 15 locuri

Viziune: Ne-am dorit sa realiam imposibilul prin elemente arhitecturale si de design interior care nu s-au mai intalnit in partea noastra de tara. Avem o masa suspendata in consola, asemanatoare unei aripi de avion, un perete de verdeata si un perete de beton 3D realizat din placi lucrate manual. De asemenea, sala dispune si de rame realizate din fier, dupa un design deosebit.

Functionalitate: O sala de sedinte care inspira seriozitate, inovatie si atentie la detaliu. Aceasta este echipata cu un smart tv dotat cu sistem android care poate fi folosit. Sala are un perete de beton 3D care poate fi luminat in culorile dorite cu ajutorul unei telecomenzi ce se gaseste in spatele peretelui de flori.

Pentru mai multe detalii apelati 0751622859

Rezervă camera

Meeting Room
Luni
Marți
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
Prenume
Nume
Email
Telefon
Organizatia reprezentata
De ce logistica ai avea nevoie?
Descriere eveniment
Invalid code
Thank you for booking online. Your reservation will be confirmed by e-mail.
OK