fbpx

Living Room

Portfolio List
Spaţiul ideal în care ideile tale au loc să prindă aripi. Locul înglobează o fascinantă lume a multifuncţionalităţilor, e spaţiul ideal pentru a susţine evenimente și reuniuni studenţești, pentru dezbaterile de grup, dar și oricare alte activităţi în care poţi da frâu liber creativităţii. Designul inedit este creat special pentru a-ţi oferi un răsuflu plin de inspiraţie. În orice moment al zilei în care te simţi lipsit de idei, pășește în Living Room și vei fi îmbrăţișat de o căldură inspirată din natură și începi să… creezi.

Capacitate: 50 locuri

Viziune: Studentii care au contribuit la viziunea salii si-au dorit sa organizeze si sa participe la evenimente care sa se tina intr-o atmosfera de sufragerie. Din acest motiv sala este realizata din materiale alternative incaperilor obisnuite: lemn, carton, caramida, picturi.

FunctionalitateEste o sala multifunctionala, unde se pot tine evenimente organizate pe lungimea acesteia sau chiar pe latime in forma de semicerc.
Scaunele foarte usoare din carton se pot aseza dupa cum doresc organizatorii evenimentului. In afara evenimentului, sala poate deveni un working lounge mare unde studentii pot lucra pe echipe.
Sala dispune de smart TV cu diagonala de 100 cm, cu cablu HDMI dar se poate proiecta si pe oricare dintre cele doua ferestre false, pe materialul alb denumit barrisol.

Pentru mai multe detalii apelati 0751622859

Rezervă camera

Living Room
Luni
Marți
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
Prenume
Nume
Email
Telefon
Organizatia reprezentata
De ce logistica ai avea nevoie?
Descriere eveniment
Invalid code
Thank you for booking online. Your reservation will be confirmed by e-mail.
OK