fbpx

Enjoy our community

Hello! Bine ai venit în cea mai electrică comunitate a generației tale. De ce membership @Minds Hub? Pentru o experiență ”full-option” în primul hub educațional din România, dedicat ție și tuturor studenților din Timișoara. Te vrem responsabil, implicat și gata să-ți trasezi planul de carieră, dar să ai și un loc unde să te pregătești cu colegii pentru proiecte sau sesiune. Aici ai ocazia să îți cunoști viitorii colegi de job sau să te implici în proiecte ale ONG-urilor studențești, pentru că și ei fac parte din comunitate. Totul la un singur CARD distanță!

Proiecte

Beneficiezi de informații în timp real, în legătură cu proiectele desfășurate în parteneriat cu mediul de afaceri și prietenii din ONG-uri.

Rezervare online

Poți rezerva online spațiile de co-working pentru evenimente private, proiecte de dezvoltare și alte idei creative.

Internship

Înveți lucruri noi, te dezvolți profesional și îți faci o mulțime de prieteni din companiile partenere. Ai acces la peste 30 de companii la fel de faine ca tine, alături de care să-ți începi cariera de succes.

HUBucătăria

Vrei să iei o pauză de la învățat? HUBucătăria e locul perfect pentru cafea, povești și pauze luuungi.

Printer

De ce să străbați complexul la picior pentru a printa proiectul de licență? Ai în spațiul tău preferat de relaxare tot ce îți trebuie. Printer, TV pe care să-ți pregătești prezentarea și o mulțime de oameni faini cu feedback-uri constructive.

Quiet Study Place

Ai nevoie să repeți înainte de examen? S-ar putea ca biblioteca din Minds Hub să fie locul ideal pentru un 10 în examen.

parallax layer

Comunitatea Minds Hub

 
Carduri de membri
 
Mentori din companii
 
Membri în echipă
 
Proiecte întrăznețe

Ți-am stârnit curiozitatea?

Înscrie-te
minds hub

Hai să ne cunoști

Suntem o echipă de tineri creativi cu idealuri mărețe și idei de proiecte, puși pe fapt. Ne plac proiectele dinamice, ne provocăm să dezvoltăm conceptul de educație colaborativă în Timișoara și punem accent pe dezvoltarea în carieră.

Dacă și tu ești pasionat de dezvoltare personală, hai să facem echipă!

Cartele de acces

minds hub
parallax layer
Community is much more than belonging to something,
it’s about doing something together that makes belonging matter.
Raluca Tudorica, Creative Member

Parteneri