fbpx

Enjoy our community

Hello! Bine ai venit în cea mai electrică comunitate a generației tale. De ce membership @Minds Hub? Pentru o experiență ”full-option” în primul hub educațional din România, dedicat ție și tuturor studenților din Timișoara. Te vrem responsabil, implicat și gata să-ți trasezi planul de carieră, dar să ai și un loc unde să te pregătești cu colegii pentru proiecte sau sesiune. Aici ai ocazia să îți cunoști viitorii colegi de job sau să te implici în proiecte ale ONG-urilor studențești, pentru că și ei fac parte din comunitate. Totul la un singur CARD distanță!

Proiecte

Beneficiezi de informații în timp real, în legătură cu proiectele desfășurate în parteneriat cu mediul de afaceri și prietenii din ONG-uri.

Rezervare online

Poți rezerva online spațiile de co-working pentru evenimente private, proiecte de dezvoltare și alte idei creative.

Internship

Înveți lucruri noi, te dezvolți profesional și îți faci o mulțime de prieteni din companiile partenere. Ai acces la peste 30 de companii la fel de faine ca tine, alături de care să-ți începi cariera de succes.

HUBucătăria

Vrei să iei o pauză de la învățat? HUBucătăria e locul perfect pentru cafea, povești și pauze luuungi.

Printer

De ce să străbați complexul la picior pentru a printa proiectul de licență? Ai în spațiul tău preferat de relaxare tot ce îți trebuie. Printer, TV pe care să-ți pregătești prezentarea și o mulțime de oameni faini cu feedback-uri constructive.

Quiet Study Place

Ai nevoie să repeți înainte de examen? S-ar putea ca biblioteca din Minds Hub să fie locul ideal pentru un 10 în examen.

parallax layer

Comunitatea Minds Hub

 
Carduri de membri
 
Mentori din companii
 
Membri în echipă
 
Proiecte întrăznețe

Ți-am stârnit curiozitatea?

Înscrie-te

Hai să ne cunoști

Suntem o echipă de tineri creativi cu idealuri mărețe și idei de proiecte, puși pe fapt. Ne plac proiectele dinamice, ne provocăm să dezvoltăm conceptul de educație colaborativă în Timișoara și punem accent pe dezvoltarea în carieră.

Dacă și tu ești pasionat de dezvoltare personală, hai să facem echipă!

👩🏻‍💼 Fiecare dintre noi are nevoie de un mentor care să ne ghideze pașii… 👣 Pentru comunitatea Minds Hub, acea persoană este Iris 🧚 — plină de entuziasm și un spirit inovator, ea e mereu pregatită să încheie cele mai tari parteneriate de business.

🧑🏻‍🏫: Cine a spus ca educatia are loc doar la facultate? Haideti sa-l cunoastem pe Mihai, magicianul platformei educationale WeLearn. 🧙‍♂️Cand nu gasesti un curs, da-i un wave si el il va face sa apara.

🎨O idee și un creion — de atât are nevoie Georgiana pentru a te surprinde cu cele mai creative proiecte la Minds Hub.

Rețeta perfectă pentru un loc relaxant, unde treaba merge ca pe roate și oamenii pleacă împliniți? Noi am spune că e Denisa, dar hai și tu la Minds Hub să te convingi singur! 😉
👩🏼‍💻 Când are loc un eveniment la Minds Hub, Anastasia se asigură că nu-i scapă niciun detaliu și că totul merge perfect. Hai și tu la evenimentele pe care o să le organizăm în următoarea perioadă! ✨
💬 Gânduri pozitive, încurajări și verificarea colaborării dintre membrii? Cam așa s-ar descrie obiectivele Adrianei pentru echipa sa. După o zi de conturat proiecte și idei, cu siguranță pleci fericit! 👋
🖋 Te-ai gândit vreodată că cineva ar putea avea o superputere? Ei bine, Adrealina ne-a dovedit că magia se petrece când scrii la Minds Hub.
💡 Salut, ne cunoaștem? Cu siguranță, da! Colega noastră Melisa s-a ocupat deja de acest lucru. 🤩 În fiecare lună ea, Georgiana și Adrealina au grijă ca postările Minds Hub să fie cele mai fun to read.

Cartele de acces

minds hub
parallax layer
Community is much more than belonging to something,
it’s about doing something together that makes belonging matter.
Raluca Tudorica, Creative Member

Parteneri