fbpx

Book Lounge

Portfolio List
Tocmai ai pășit in lumea cuvintelor nerostite.
Nu, nu este camera secretă din Harry Potter și nici nu te duce spre lumea Narnia.
Este camera poveștilor nespuse, a sutelor de cărţi, care așteaptă să fie răsfoite și să te îmbie cu aroma lor de cunoștinte adunate în timp. Este camera unde și tu poţi spune o poveste, pe care alţii să o descopere peste ani și ani. Ia loc pe un scaun care a văzut lumea și dă frâu liber imaginaţiei.

Noi, în HUB, o numim Book Lounge, iar biblioteca înţeleaptă te provoacă să ajungi la ea, sfidand legile grativaţiei.

Capacitate: 10 locuri

Viziune: Ne-am dorit sa inspiram studentii si asa au reiesit 3 elemente esentiale, toate transpuse pe peretele bibliotecii. Astfel avem o biblioteca suspendata pe tavan, cu o usa secreta in mijloc care se deschide ca in filmele lui Harry Potter, biblioteca ce se finalizeaza in partea superioara cu un scaun suspendat de tavan, cu susul in jos, scaun pe care scrie sugestiv: “Cautam studenti cu scaun la cap”. De mentionat si sistemul de iluminat al salii care este unul foarte inedit.

Functionalitate: Votata ca fiind cea mai creativa sala a HUB-ului, aceasta disupune de 6 locuri pe scaunele auto, asezate 3 in fata celorlalte 3, dar si de inca 5 locuri la masa de lucru. Aceasta sala poate fi folosita de catre o echipa pentru a lucra pe diferite activitati sau ca un lounge pentru oricine doreste un loc linistit de lucru. Sala face legatura intre toate celelalte 3 sali.

Pentru mai multe detalii apelati 0751622859

Rezervă camera

Book Lounge
Luni
Marți
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
Prenume
Nume
Email
Telefon
Organizatia reprezentata
De ce logistica ai avea nevoie?
Descriere eveniment
Invalid code
Thank you for booking online. Your reservation will be confirmed by e-mail.
OK