fbpx

Co-working Room

Portfolio List
B
ine ai venit în camera creativă care știe atât de multe. Știe fiecare idee curajoasă pe care au avut-o cei care i-au trecut pragul, fiecare cuvânt așternut pe hârtie sau într-un plan de acţiuni.
Aici e locul unde visurile devin idei, iar ideile devin realitate. Camera aceasta știe ce înseamnă zilele lungi de muncă, nopţile nedormite și momentele încărcate. Totodată zâmbetele de reușite, satisfacţia rezultatelor și bucuriile împărtășite cu echipa.
În Co-working Room vei primi toată energia necesară pentru a o lua de la capăt inspirat.

Capacitate: 17 locuri

Viziune: Ne-am dorit sa transmitem energia mai multor grupuri de lucru prin felul cum actioneaza, fiind transparent dar si informatiile pe care le astern pe sticla. Tavanul este unul inovator, oferind o relaxare placuta ochiului, fara sa il oboseasca. Intensitatea luminii poate fi reglata din intrerupator. De asemenea, incaperea reuneste o opera de arta complexa, realizata din peste 7000 de taste din tastaturi de calculator reciclate, din care s-a realizat un mozaic inedit.

Functionalitate: Sala este impartita in 3 cuburi de sticla, in care se poate lucra pe echipe. Peretii de sticla sunt special conceputi pentru a scrie pe acestia cu markerul, tinand locul unui whiteboard. De asemenea, in fiecare cub de sticla veti regasi cate un laptop Chromebook care poate fi folosit pentru diferite activitati. Incaperea mai are in dotare si 3 scaune de mountain rousse pe care studentii vor putea lucra individual, fara a mai fi necesar sa ocupe un cub de sticla.

Pentru mai multe detalii apelati 0751622859

Rezervă camera

Co-working room
Luni
Marți
Miercuri
Joi
Vineri
Sâmbătă
Duminică
Prenume
Nume
Email
Telefon
Organizatia reprezentata
De ce logistica ai avea nevoie?
Descriere eveniment
Invalid code
Thank you for booking online. Your reservation will be confirmed by e-mail.
OK