fbpx
Minds Hub îți oferă soluția pentru “O sesiune de toată frumusețea”

Minds Hub îți oferă soluția pentru “O sesiune de toată frumusețea”

by mindshub, January 26, 2020

Pentru că am spus și mai devreme că suntem consilierii tăi for free, venim și acum să îți oferim soluția pentru subiectul cel mai dezbătut în săptămânile astea- Sesiunea.
De multe ori se întâmplă să faci ceva într-un mod nu prea corect, și efectiv să ai și rezultatele pe care nu prea le doreai.

Prin urmare, mai ales dacă ești anul întâi, ia un carnețel frumos, un pix, pune ochelarii pe ochi, și ascultă atent aici.
REGULA NUMĂRUL 1:Creează-ți un to do list. Acolo vei organiza pe ore toate lucrurile care trebuie să le revizuiești, exercițiile pe care să le faci, și alte chestii adiționale. Notează-ți toate astea după ordinea priorităților tale. Dar ATENȚIE,  somnul e și el o prioritate, dar nici chiar toată lista să fie cu el!

REGULA NUMĂRUL 2: Nu te pune pe tocit, creează-ți asocieri. Chiar și primul lucru care îți vine în minte atunci când citește teoria aia plictisitoare la Microeconomie poate deveni o asociere. Fie că aia e poziția ta de somn când te uiți la curba  cererii, fie că sunt cearcănele tale de după o noapte fără somn, totul e o idee bună!

REGULA NUMĂRUL 3: Scrie cu mai multe culori! Această regulă are mai multe perspective, fie că așa îți vei dezvolta memoria vizuală și efectiv, în timpul examenului îți vei vedea notițele în față, fie că toate culorile curcubeului te vor inspira să înveți, pentru că să faci o gamă de culori, e și aia creare. Prescripția medicului Minds Hub: a nu se confunda gama culorilor din notițe cu cea de pe așternuturi!

REGULA NUMĂRUL 4: Întotdeauna schimbă-ți locul de învățat! Așa te mai dezmorțești și tu puțin și faci mișcare, și tot odată îi dai creierului tău   refresh, mai ales dacă e un loc creativ și inspirațional, așa cum e Minds Hub Coworking. De asemenea, revenind la regula nr.1 , poți face asocieri dintre locurile în care ai fost cu lucrurile pe care le-ai învățat acolo. You’re Welcome!

REGULA NUMĂRUL 5: Ia o pauză, și când nu mai poți, mai ia una! Nu are rost să stai toate nopțile cu cartea în mână și să te epuizezi doar pentru a-ți demonstra că ești rezistent și ai tărie de caracter!  Sfârșești prin a adormi la examen și poftim “ Ne vedem în februarie la măriri “. Ia o pauză de fiecare dată când nu mai poți și dormi, fie ea și de o oră, te încarcă mult cu energie!

REGULA NUMĂRUL 6: MĂNÂNCĂ! Nu, nu fac aluzie la greutatea ta, deși studenților li se spune că sunt cam transparenți…Mănâncă ciocolate, nuci , fulgi de cereale cu lapte , toate bunătățile astea care îți plac pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de a memora.  Tot alimentația este cea care îți favorizează somnul bun și eficient. Dar astea nu înseamnă că de azi ne facem Fomilă, da?

REGULA NUMĂRUL 7: Aruncă telefonul!  Nu, închide fereastra, chiar nu e nevoie.
Pune-ți telefonul într-un loc în care mâna ta  nu va ajunge la el în timp ce tu stai pe scaun. Așa nimic nu te va sustrage și vei reuși și tu să reții ceva.  Și nu ia foc lumea dacă dispari pe câteva ore, hai că nu ești Trump!

REGULA NUMĂRUL 8: CREDE ÎN TINE! Toate vin de la încredere, de la atitudinea pe care o  ai și de la entuziasmul care vine de la gândul că vei reuși. Dacă alții au putut, tu de ce nu?! That’s way too easy for you, man!

Ăsta a fost biletul de intrare la o vacanță de februarie de două săptămâni.

Minds Hub vă urează  succes, capul sus și ne auzim doar de bine!