fbpx
Health Edu – The Secrets of Skin Care

Health Edu – The Secrets of Skin Care

by mindshub, December 14, 2021

Oare câți dintre noi ne-am uitat la un moment dat în oglindă, întrebându-ne care este secretul din spatele acelui ten curat pe care îl au marile personalități admirate de toată lumea? Sunt sigur că, măcar o dată, cu toții… oricât am încerca să negăm sau nu asta.

Probabil unii vor spune că e imposibil ca noi să putem avea o piele chiar atât de healthy, în timp ce alții vor zice că ceea ce vedem la acele personalități nu este neapărat real. Și probabil, nu ar fi atât de departe de adevăr… dar putem fi 100% siguri de asta?

Dacă v-am spune că, defapt, în spatele acelui perfect skin chiar se află anumite secrete pe care doar nu le cunoșteam încă? Dar ce ați zice dacă v-am spune că acele așa-zise secrete nu sunt chiar atât de misterioase pe cât se spune?

Sunt sigur că you’d give it a chance, at least.

Ca să începem de undeva, probabil vei fi mai mult sau mai puțin surprins să aflii că secretele pielii perfecte nu sunt apărute de pe-o zi pe alta… ci, mai degrabă, de când unei fete cu pielea albă ca zăpada, care trăia în castelul ei, i s-au transmis pentru prima dată mai departe; sau de când un cavaler chipeș cu tenul perfect, puțin naiv el, a venit la curtea Împăratului Verde cu dorința de a se căsători cu fiica acestuia și le-a făcut cunoscute în noua sa împărăție.

Dar of course că nici acei eroi ai copilăriei noastre nu au știut despre secretele prea- râvnitului „clear skin” chiar de la început, iar ei probabil nu au avut asemenea acces la informație cum avem noi acum. Dar, totuși, ei au avut ceva ce multora dintre noi nu ne este neapărat accesibil să întâlnim – o persoană de specialitate care să ne îndrume.

Astfel, la MindsHub am ajuns la concluzia că întrebarea pusă persoanei potrivite este că o cheie deschizătoare de cufere magice. Iar, în timp ce noi ne-am gândit că voi puteți veni cu întrebarea – sau întrebările, în caz că aveți mai multe – noi o să vă aducem specialiști care să vă îndrume, avându-le pe doamna nutriționist Bianca Iordan și doamna doctor dermatolog Nadița Popovici ca invitați speciali.

Și acum, noi ne vom întoarce înapoi la curtea regală, așteptând cu nerăbdare să vedem cu ce întrebări ne veți surprinde.

Oh, and keep în mind that your skin can be just aș clear like water!

Înscrie-te aici la eveniment pentru a participa automat la giveaway.

Ne vedem joi, 16 decembrie de la ora 19 pe Zoom.