fbpx
Health Edu – O supradoză de sănătate marca Minds Hub

Health Edu – O supradoză de sănătate marca Minds Hub

by mindshub, April 16, 2019

Un nou concept marca Minds Hub este în plină desfășurare. Health Edu, ”pâinea caldă” proaspăt ieșită din cuptorul minților creative ale hub-ului, este o invitație lunară la sănătate.

Proiectul a apărut ca o provocare de a oferi răspunsuri la subiecte despre care nu se vorbește zi de zi. Să previi este mai ușor decât să tratezi, de aceea proiectul HealthEDU se bazează pe modele funcționale internaționale care reduc costurile cu sănătatea în societate.
O minte sănătoasă într-un corp sănătos e ceea ce avem nevoie pentru a face față provocărilor care ne înconjoară. În era vitezei, oamenii pierd esența vieții, și anume echilibrul. Prea multă muncă, prea puțină odihnă; prea mult stres, prea puțin interes pentru sănătate; prea multe termene limită, prea puțin timp pentru a lua prânzul în liniște.
”Ne dorim ca evenimentele de acest tip să fie unele interactive, iar discuțiile să fie benefice pentru cei interesați de subiectele propuse.”, Mădălina Herban, event manager Minds Hub.
O privire retrospectivă a ceea ce s-a întamplat până acum în cadrul proiectului te va face să te înscrii și tu la următoarea discuție despre sănătate.

”Moving on Breast Cancer”, – a lansat seria Health Edu cu o sesiune interactivă de educație în privința cancerului la sân.
”Talking with a psychologist is a TABOO or not?”– o întrebare care a generat discuții despre cum să trăim o viață echilibrată din punct de vedere psihic.
”Intimacy”– Un moft, o necesitate sau un element inexistent în viața noastră? Despre fețele intimității s-a vorbit la ediția a 3-a a proiectului.

Următoarea ediție, ”Nutrition Talk – Do you know what you eat?”, promite să ofere informații de specialitate despre alimentația din zilele noastre de la un medic nutriționist.
Întrebările există, răspunsurile se caută și, cu siguranță, se găsesc. Așa că, în data de 8 Aprilie la ora 18:30 , acordă puțin din timpul tău pentru sănătate. Îți vei mulțumi mai târziu!
Locație: MindsHub, Str. J.H. Pestalozzi nr. 16, Timișoara (demisolul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor)

Organizatori: MindsHub
Parteneri: Regina Maria , Continental Tires