fbpx
Era Zero powered by ZF

Era Zero powered by ZF

by mindshub, May 16, 2018

articol redactat de Raluca Tudorică

Cum să fim mai responsabili în trafic? Cum ne schimbă condusul viața? Cât de importantă e concentrarea în trafic? Cred că fiecare dintre noi ne-am pus întrebările acestea măcar o dată.

Era Zero. Așa am numit-o noi. O eră cu zero emisii și zero accidente. O eră la care visăm să ajungem. Cum?

Minds Hub aduce din nou împreună cei 3 piloni. De această dată, ei sunt PREVENT, DRIVE și LIVE, fiecare având câte o poveste.

PREVENT aduce evenimentelui o parte educațională, unde invitații noștri speciali, printre care se numără și vlogger-ul

Mihai-Alexandru Hash, ne vor răspunde la întrebările pe care ni le-am pus împreună mai sus. Vom dezbătea împreună ce înseamnă responsabilitatea în trafic, despre pericole ce se află la tot pasul, atunci când ești șofer, pieton sau biciclist. Cred că trebuie să îți notezi de pe acum întrebările! Speaker-ul nostru este nerăbdător să îți răspundă la ele!

Latura de DRIVE te duce de la educație la distracție! Experimentăm împreună cum se simte un impact la volan chiar și de la o viteză mică. Învățăm împreună cum dăm primul ajutor, iar tinerii cu siguranță vor adora mașinile de la expoziție! De asemenea, ei trebuie să afle și cum funcționează sistemele de siguranță ale unei mașini!

A sosit și partea de LIVE! Live your life, live responsible, live carefully! Partea de live a evenimentului aduce multe zâmbete împreună, râsete, muzică, limonadă și ateliere!

Ingredientul secret este voia bună, care vine din partea noastră!

 

Haideți să experimentăm împreună Era Zero. PREVENT. DRIVE. LIVE

Mulțumim parteneriilor noștri Autonom, Generali, AIESEC, Liga AC, OSUT, Universitatea de Vest și Poliția Română.

 

PS: Don’t drink and drive!