fbpx
Era Zero Experience

Era Zero Experience

by mindshub, May 22, 2019

Fii primul din gașca ta care face prevenția în trafic să fie cool: miercuri, 29 mai, Aula Magna – Universitatea de Vest

Prevent, Drive, Live!

ZF Group, lider mondial în producția de sisteme de siguranță pentru mașini, împreună cu MindsHub, primul hub educațional din România, lansează cea de-a doua ediție a proiectului EraZero. Proiectul este dedicat tuturor participanților la trafic, dar în special tinerilor.

După succesul ediției de anul trecut, organizatorii își propun să ducă lucrurile la un alt nivel. Ediția de anul acesta va fi una inedită datorită prezenței Academiei Titi Aur care va pune la dispoziția participanților simulatoare pentru accidente. Astfel, aceștia vor putea experimenta posibilele riscuri la care sunt expuși în trafic.

Evenimentul va începe cu o discuție panel, unde se va vorbi despre conducerea preventivă, respectul și regulile de pe șosele, teribilism și riscuri. Invitatul special de anul acesta va fi Titi Aur, fondatorul Academiei cu același nume, dar și multiplu medaliat al curselor de raliuri. Datorită experienței sale în domeniul conducerii preventive, în cadrul discuției panel, el va reprezenta modelul șoferului prudent.

La discuție vor participa și:

Radu Iakab, pasionat al sportului, care va susține perspectiva biciclistului în trafic;
Ionel Pascotă, iubitor al adrenalinei oferite de cursele de motociclism, a acceptat provocarea de a dezvălui câteva metode de prevenție pentru pasionații de adrenalină;
Ionuț Lazăr, reprezentant al Poliției Rutiere Timișoara, va prezenta regulile de circulație pe care trebuie să le respecte conducătorii vehiculelor pe două cât și pe patru roți;
Mihai Vălușescu, deținător al blogului cu același nume, este cel care va întreține atmosfera și echilibrul, fiind moderatorul discuției panel.

În continuarea evenimentului, participanții vor avea parte de experiențe pe măsură, multe surprize și un concurs care pune la încercare creativitatea participanților. Se zvonește că premiile vor fi pe măsura evenimentului, și anume:

Locul 1- un pachet de școlarizare complet la Școala de Șoferi Profam Auto Alex;
Locul 2- o bicicletă Pegas;
Locul 3- un voucher pentru două persoane la karting, oferit de Red Motors Timișoara.

Parcarea Universității de Vest va fi rezervată experiențelor.

În interiorul Unității ATA vor fi simulate accidente, iar expozițiile de autoturisme și mașini electrice nu trebuie ratate. Poliția Română va fi, de asemenea, prezentă cu activități pentru participanți.

Mai multe detalii despre eveniment și concurs: https://www.facebook.com/events/1967544463374629/

Așadar, fie că ești pieton, biciclist, motociclist sau șofer, nu rata ocazia de a te informa cu privire la riscurile existente în trafic și la măsurile de ameliorare a acestora.
Partenerii evenimentului: Universitatea de Vest din Timișoara, Autonom, Vox, Poliția Română.

Pentru a participa la eveniment te poți înscrie completând formularul din linkul următor: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQB1Kp94TocqjU_5PvL0ScWYXtnQ_b6xBKDB6umOylWTzvCg/viewform.