fbpx
Company Days – HELLA

Company Days – HELLA

by mindshub, September 16, 2019

În cadrul activităților din 3 și 4 septembrie, organizate în cadrul “Company Time” am avut ocazia de a interacționa cu oamenii din spatele brandului HELLA, una dintre companiile de top pe plan mondial. Atunci când se lansează pe piața un produs, nu realizăm complexitatea testelor și a proceselor tehnologice la care este supus până a ajunge la noi, clienții.

HELLA KGaA Hueck & Co. este o companie de familie, prezentă pe plan internațional cu peste 38000 de angajați care activează în 125 de țări. Grupul german se ocupă cu dezvoltarea și producerea de componente electronice și sisteme electronice pentru industria Automotive.

HELLA este implicată și în viața Timișoarei și a orașelor în care are filiale prin proiecte CSR, precum evenimentul caritabil Bike4life care a avut loc pe 10 septembrie 2016 simultan în Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova. Bike4Life presupune pedalarea unui kilometru pe biciclete de fitness (indoor cycling). Pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, HELLA România va dona doi euro către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara, Secția Clinică Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj și Secția Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

In ultimii ani, compania a adoptat o nouă politică pentru a deveni smart și green. Începând cu anul 2008, aceasta a primit QUALITY/ ENVIRONMENT CERTIFICATES pentru recunoașterea eforturilor depuse de către companie în vederea protejării mediului. La fabrica din Lugoj, de exemplu, cantitatea de reziduuri de plastic a fost redusă prin folosirea unor matrițe create special pentru acest scop. Totodată, rebuturile sunt reciclate și folosite pentru curățarea matrițelor. HELLA deține 7 locații în România și a a existat planul pentru construcția unei noi locații la Oradea, dar întrucât compania este deja foarte prezenta în România, a fost aleasă altă locație.