fbpx
Balance, Brunch & Tales

Balance, Brunch & Tales

by mindshub, March 5, 2018

Știi atunci când tu și prietenii tăi aveți o idee, iar mai apoi ea chiar se se întamplă? Așa ne simțim noi acum. La prima vedere, Balance, Brunch & Tales seamănă cu un titlu de carte. Te asigur ca nu e o carte, ci mai de grabă o experiență, poate una asemănătoare unei cărți sau chiar mai mult. Mă simt obligată să îți spun că este un eveniment conceput de mințile creative ale Minds Hub, gândit să aducă împreună trei elemente importante din viața unei femei: liniștea interioară, nutriția și puterea exemplului, toate acestea într-o zi specială – 8 martie.

 

Balance, prima parte a evenimentului, de această dată înseamnă yoga. Credem că această formă de exercițiu este perfectă pentru echilibrul dintre minte, trup și suflet. Ne detensionăm cu yoga în Hub alături de Manu Anghelescu. Manu a studiat Hatha Yoga în India și predă yoga de patru ani.  A scris o carte, este mama a doi copii și învață să trăiască frumos împreună cu ceilalți.

 

Brunch-ul marchează lansarea HuBucatariei, un proiect nou – încă un spațiu gol amenajat pentru studenți, unde cei care au dus la realizare acest proiect vor povești prin ce peripeții au trecut. Încurajăm un stil de viață echilibrat și sănătos, mai ales printre studenți, sperăm că noua bucătărie îi va motiva în aceasta privință.

 

Tales sau cum îmi place mie să îi spun – sesiunea cea mai interesantă – constă în povești cu trei femei pe care le apreciem, unde aflăm dacă există o rețetă a succesului, cum mențin un echilibru între viața profesională și cea personală, ce le motivează și alte secrete ale unei femei curajoase.

Astfel vom fi bucuroși să le descoasem împreună pe Carmen Rusmir – CEO @Zoppas, pe Adina Bugescu – pre-sales manager @Prospero și pe Ana Munteanu – project manager @Verde pentru biciclete, founder @Borcanul cu ulei, la noi în Hub!

 

Hai să experimentăm aceste elemente ale vieții pe 8 martie la @MindsHub, every day is woman’s day, but this day is a bit more special!

 

Mulțumim partenerilor: Dalli Group, ZF, Atos România!

Mulțumim sponsorilor: Hella, KPMG, Sustainalytics, Generali și contribuitorilor Tempini și Miron!