fbpx
“Autonom” Timisoara

“Autonom” Timisoara

by mindshub, September 16, 2019

Cu ce se ocupa?
Autonom este cea mai extinsa retea de mobilitate din Romania. Aceasta companie pune la dispozitia clientilor lor solutii variate de transport si inchirieri auto prin intermediul celor peste 40 de agentii prezente in 35 de orase din Romania, Ungaria si Serbia. Mobilitatea clientilor este asigurata prin parcul lor auto care cuprinde peste 4.000 de autoturisme noi, potrivite atat pentru calatorii de business, cat si pentru calatorii cu scop turistic, de relaxare.

Proiecte de CSR a companiei
În sens extins, Responsabilitatea Socială Corporatistă (CSR) reprezintă implicarea companiilor în îmbunătățirea comunității în care activează.
Autonom participa in multiple proiecte creeate de MindsHub legate de sustenabilitate.

“Smart, green, future company”
Acestia incearca sa le ofere clientilor servicii inovative pliindu-se pe idei tehnologizate si de viitor, in conformitate cu cererea pietei din ziua de azi. Au actualizat vehiculele, renuntand treptat la diesel ca tip de combustibil si axandu-se pe masinile pe benzina, hybrid si full electrice.
De asemenea, clientii sunt facturati online, fiind mult mai usor de lucrat si mai simplu de manageriat actele pentru serviciul dorit.

“Funny Fact”
Lunar, angajatorii iau parte la o sedinta “mai altfel” in care atmostfera este foarte destinsa si, totodata interactiva pentru ca angajatii noi sa se integreze mult mai usor in cadrul firmei.
Pentru ca atmosfera sa fie una si mai degajata, conducerea companiei a creeat pentru angajati in joc interactiv de carti, prin intermediul caruia angajatii au oportunitatea de a se cunoasca.
Un “must have” al companiei este dorinta de dezvoltare. In consecinta, biblioteca proprie a firmei este destinata activitatii “O carte pe luna”, prin care angajatii sunt sfatuiti sa citeasca cel putin o carte pana la finalul lunii.