fbpx
3, 2, 1…Youth Elite!

3, 2, 1…Youth Elite!

by mindshub, August 30, 2018

Dragă suflet tânăr,

Am creat Youth Elite cu scopul de a îndruma primii tăi pași în lumea studenției și de a te ajuta să îți găsești calea spre o carieră de succes, potrivită personalitatii tale. După cum ți-am mai povestit, ne dorim ca această experiență să fie una productivă, dar și distractivă, astfel încât la finalul poveștii, tu să ai o perspectivă mai clară asupra viitorului tău și…o mulțime de noi prieteni din toată țara.

Noi, Minds Hub, ne dorim ca proiectele pe care le concepem alături de partenerii noștri (instituții de învățământ și companii multinaționale) să reprezinte pentru tine o sursă de inspirație, un ghid spre o nouă etapă a vieții tale și mai presus de toate, o experienţă demnă de împărtășit, care să te ajute să începi cu dreptul o facultate exact pe gustul tău.

Youth Elite înseamnă într-un cuvânt oportunitate, acea oportunitate de a cunoaște din timp prin intermediul UVT și a partenerilor din companii, cele două medii necesare integrării tale pe piața muncii, prin programe dedicate orientării în carieră și activități cu impact social, care să te transforme într-un cetățean responsabil și în angajatul ideal, indiferent de job-ul pentru care optezi.

De ce facem asta? Ei bine, ne place să fim acea portiță de scăpare atunci când vine vorba de convențional, alegând să contribuim activ la crearea unei generații de tineri determinați, pasionați și pregătiți pentru viața de după facultate.

Ea este Ana, colega noastră și omul care se află în ipostaza de organizator Youth Elite pentru al doilea an consecutiv. Nu vrem să dezvăluim totul, însă o lăsăm pe ea să vă arate cum se vede Youth Elite prin ochii omului mereu acolo:

“Fiind o echipă dinamică, de minți creative, ne plac proiectele care ne provoacă și ne pun la încercare abilitățile. Youth Elite este un astfel de proiect la care am spus DA fără nicio clipire. A trecut prima ediție și am realizat că am produs impact, avem rezultate cuantificabile (60% din elevii olimpici de la prima ediție au ales Timișoara ca destinație pentru facultate, 66% la UVT și 33% la UPT)  aşa că am pornit din nou la drum. Cu toții știm ce greu e în clasa a 12-a, la doar 18 ani, să fii sigur că ai făcut alegerea potrivită pentru viitorul tău. Chiar și noi ca studenți, încă ne trasăm drumul, Minds Hub fiind o super oportunitate de dezvoltare pentru noi într-o viitoare carieră. Am participat la procesul de selecţie al tinerilor care vor veni la Timișoara și simt că ne așteaptă o săptămână de schimbare pentru orașul nostru. :)”

Și noi suntem de acord cu Ana și abia așteptăm ediția din acest an, ca doar mai e un pic de tot și “inaugurăm“ cum se cuvine a doua etapă din istoria Youth Elite. Pe tine, celpe care urmează să te cunoaștem te lăsăm cu un zâmbet și cu mult entuziasm, iar pe cei care nu ajung anul acesta, îi îndemnăm să nu rateze ediția de anul viitor.

 

Cu drag,

Echipa Youth Elite 2018