Povestea Minds Hub

Prima întâlnire

August 10, 2013

Pentru că ideile bune vin la o ieșire prietenoasă, Remus Rădvan a avut prima discuţie cu persoanele cu care urma să pună bazele comunităţii Creative Minds. Printre ele s-au numărat: Alina Bodea, Marius Negroiu, Adrian Lupescu, Doris Tabac, Alexandra Popa, Sorina Ionescu, Tiberiu Goga, Diana Ghiba, Andrei Mimiș, Darius Cojocaru, urmate de multe altele.

Primul proiect

September 2, 2013

În timp ce conceptul Creative Minds era la cuptor, colegii noștri s-au decis să creeze primul proiect out of the box, Business Book Club, o comunitate a pasionaţilor de lectură business și tinerilor orientaţi spre dezvoltare personală.

Prima postare

December 9, 2013

Prima atestare în mediul online, a comunităţii Creative Minds, printr-o postare pe pagina de Facebook proaspăt lansată.

Pata creativă

December 12, 2013

Marcarea spaţiului nostru de lucru prin primul Grafitti din cadrul clădirii unei facultăţi fără specializare artistică, din Romania. Tot atunci am creat și primul colţișor de 36mp, în care am început să ne facem planuri mari.

Lansarea oficială

December 16, 2013

Cu bucurie și entuziasm, am avut eveniment oficial de lansare, alături de invitaţi ca Răzvan Ogîrcin, Raluca Romanu, Vlad Petcu și bineînţeles, principalul ambasador al proiectului nostru, Ovidiu Megan, decanul FEAA. Aproape 150 de studenţi curioși au fost dornici să afle mai multe despre călătoria ce urma să înceapă. Mai multe imagini aici.

Live la TV

December 20, 2013

Am apărut prima dată la TV, să vorbim despre visul nostru, pe postul Digi24, la emisiunea Recrutat în Timișoara.  

Antreprenor de sezon

March 3, 2014

Primul nostru proiect tip academie, în care 30 de studenţi de la facultăţile de economie și arte au fost formaţi de profesioniști cu abilităţi și instrumentele necesare unui proiect antreprenorial potrivit sezonului primăvăratic: realizarea și comercializarea de mărţișoare.

Recruitment Academy

March 4, 2014

Lansarea proiectului Recruitment Academy, care și-a propus să pregătească 17 studenţi pentru a activa în domeniul Resurse Umane. Suntem mândri de cei 10 care și-au găsit job la absolvirea academiei.

Create your Circles

May 6, 2014

Programul Create your Circles și-a luat zborul. Un proiect curajos și complex, în care am creat numeroase cercuri de dezvoltare de aptitudini pentru studenti, alături de profesioniști cu experienţă din domeniile de interes.

Workshop KPMG

May 7, 2014

Land on your feet- Ateliere de dezvoltare și îmbunătăţire soft skills, organizate alături de KPMG Romania.

Design Circle

May 8, 2014

Despre comunicarea vizuală și sfaturi utile de branding de la Sergiu Salagean (specialist Photoshop), Sorin Bechira (Creative Director), Lucian Enasoni (Tudor Tailor).

Public Speaking Circle

May 8, 2014

Participanţii au învins teama de vorbi în public, cu sprijinul organizaţiei Toastmasters Timișoara.

Social Media Circle

May 12, 2014

O săptămână de Social Media Circle, în care am vorbit liber despre trucuri de online, alături de specialiști din companii: Oana Barbu (Specialist comunicare), Andreea Stefanescu (HELLA Romania), Denisa Stan (EBIG), Răzvan Curcubătă (Vorbitorul în Public) și Valentin Muresan (Movidius).

PR & Events Circle

May 12, 2014

Cele mai importante sfaturi și informaţii din culise pentru cei care doresc să organizeze evenimente. Alina Bratu – Continental Romania, Sorin Popa – John Maxwell Romania, Doris Bociort – Fornetti Romania, Ovidiu Mihaita – Teatrul Aualeu, Ioana Selner – Garajul de PR, Benny J. Morgan – Morgan&Partners, Zoltan Varga – Pressalert, Dan Ceplinschi – Salsa Addicted.

Business Book Club Competition

May 20, 2014

O carte, 240 de secunde la dispoziţie pentru a o prezenta și premii în valoare de 1000 de dolari. Competiţia anului alături de Orange Romania.

Premieră la Timișoara.

May 21, 2014

Orange Educational Program. Mai multe imagini pot fi gasite aici.

Prima idee de extindere a Creative Minds

August 15, 2014

Momentul în care am știut că vrem să depășim graniţele FEAA din cadrul UVT și să creștem colaborările și membrii pe plan local.

Recruitment Academy II.

September 12, 2014

A doua ediţie a proiectului Recruitment Academy, cu 30 de internship-uri la 20 de companii de renume din judeţul Timiș și traininguri unul și unul.

Parteneriat Techsoup Romania

September 25, 2014

Oficializarea parteneriatului Creative Minds cu Techsoup Romania, în urma căruia am primit acces la licenţe Microsoft, Oracle, SAP și Adobe.

Business Run

October 10, 2014

Lansarea proiectului inovativ Business Run (Business Research Universitar) pentru studenţii din an terminal din cadrul FEAA Timișoara. Cu sprijinul unei companii din Timișoara, aceștia și-au realizat lucrarea de licenţă pe un caz practic.

Participare la competiția HackTM

October 19, 2014

Ne-am provocat alături de echipele din Liga AC, la competiţia HackTM și am conceput o aplicaţie care era menită să facă lumină. O experienţă dragă nouă.

Participare Angajatori de Top

October 31, 2014

Prima expunere a visului nostru, în cadrul unui târg, la Angajatori de Top Timișoara, organizată de Hipo.ro.

Case Study BCR

November 14, 2014

Împreună cu BCR Romania am lansat programul Investment Case Study.

Survival KIT

November 18, 2014

Survival KIT for Ready Minds, este un program de soft skills menit să unească echipa și să îi dezvolte abilităţi complementare.

Bank Shadowing Program

November 20, 2014

Un nou proiect creat pentru 25 de studenţi care și-au dorit să descopere cariera de bancher.

Lansare Aplicatie Mobila

November 26, 2014

Lansarea primei aplicaţii mobile pentru o facultate din România. Proiectul a fost realizat de o echipa de studenti din cadrul Liga AC si Creative Minds, cu sprijinul companiei Ascendro Technologies.

1 An împreună

December 16, 2014

Am sărbătorit cu echipa Creative Minds 1 an de aventuri, printr-un mega party, alături de150 de prieteni. Amintiri și povești vizuale aici.

Noua Imagine

February 10, 2015

Finalizarea design-ului pentru fiecare sală ce urma să o renovăm, din spaţiul de 200mp proaspăt primit. În urma focus grupurilor de studenţi, am aflat dorintele lor despre un spaţiu inovator pentru petrecerea timpului liber, în afara orelor de curs.

Noua identitate

February 24, 2015

Primul rebranding Creative Minds și apariţia conceptului de HUB în nume.

Fundraising

February 25, 2015

Am dat startul sesiunilor de fundraising către companii mijlocii și multinaţionale, din Timișoara și România, care doreau să ne sprijine în construirea visului.

Scaune de carton

March 8, 2015

Primăvara a marcat realizarea prototipurilor scaunelor de carton, ce urmau să reprezinte o emblemă a viitorului HUB.

Live online

March 10, 2015

Primul website Creative Minds a fost lansat. Toate poveștile și ideile noastre, într-un singur loc: www.creativeminds.ro

Stand Inovativ

March 13, 2015

Lansarea oficială a viziunii HUBului, în cadrul Angajatori de Top Timișoara, unde am avut unul dintre cele mai inovatoare standuri. Au urmat o serie de participări la evenimente, în care participanţii puteau simţi, pe pielea lor, un spaţiu creativ.

CEC

March 14, 2015

Prima simulare a Consiliului Educaţiei Colaborative într-un workshop, în cadrul evenimentului Angajatori de Top Timișoara.

Primul CSR

May 21, 2015

Evenimentul CSR în Educaţia Universitară alături de FEAA Alumni Club la NH Hotel Timisoara. Ne-au fost alături directori din companii multinaţionale, naţionale, dar și locale. Ne-au susţinut și reprezentanţii și CEO-ul companiei OMV Petrom, d-na Mariana Gheorghe.

Ziarul Financiar

May 29, 2015

Ideile noastre au ajuns și în presă, atât în ediţia tipăruta, cât și cea online a Ziarulului Financiar. O recitim cu drag aici.

Primul nostru studiu

June 1, 2015

Împreună cu Ziarul Financiar am realizat studiul privind costurile dar și investiiile la care sunt supuse companiile multinaţionale privind recrutarea, inducţia și pregătirea de absolvenţi pe domenii specifice de activitate.

We Learn

June 1, 2015

Am început dezvoltarea conceptului platformei de e-learning,  prin studii pe platforme globale de MOOC și cercetări aplicate pe nevoile de dezvoltare ale studenţilor.

Start șantier

August 1, 2015

În vara anului 2015 au început lucrările pentru amenajarea viitorului co-working space, pe o suprafaţă de 200 mp.

Start We Learn

September 1, 2015

Toamna a marcat începerea dezvoltării software pentru platforma We Learn, alături de Ascendro Technologies.

Branding We Learn

September 10, 2015

Finalizarea design-ului de ecrane și branding pentru platforma We Learn, împreună cu echipa Tink și Raul Găiţan.

Minds Hub

September 15, 2015

Un an mai târziu, Creative Minds Hub și-a schimbat imaginea, cu ajutorul partenerilor noștri din agenţia de marketing EBIG. Povestea din spate o găsești aici.

SAP Forum

October 15, 2015

Participarea, în premieră, a echipei Minds HUB, la Central and Eastern Europe SAP Forum, la invitaţia SAP Romania.

Teambuilding Minds Hub

October 19, 2015

Cu o echipă mai mare, plină de oameni energici, am marcat startul unei serii de activităţi pentru noul Minds HUB. Povești și momente aici.

Zugrăvim pentru Educație

December 11, 2015

Alături de ONG-urile membre, studenţi voluntari și partenerii HELLA Romania, am marcat finalizarea spaţiului de lucru cu stropi de vopsea și multă energie. Poţi să vezi cum a ieșit aici.

EduCrăciun

December 14, 2015

Credem în Moș Crăciun și credem într-o educaţie mai bună. Așa că am lansat campania, cu un concurs apetisant, am capturat momentele frumoase și am strâns un sac de scrisori pentru Moșul EduCrăciun. www.educraciun.ro

Noul website

December 15, 2015

O dată cu noua imagine și noul hub, era nevoie și de un website nou, cel pe care îl citești acum. Partenerii noștri de la EBIG l-au îmbrăcat în culori și cuvinte frumoase și l-am oferit publicului, în dar de Moș Crăciun.