fbpx

Te așteptăm în echipa noastră

Generații de tineri ambițioși au contribuit la dezvoltarea conceptului de educație colaborativă și la organizarea proiectelor, venind astfel în ajutorul studenților. 🤩 Acum e rândul tău să îți aduci contribuția și să ne ajuți să ne împlinim misiunea, făcând lucrurile într-o manieră creativă. 🧩

Contact direct cu mediul de afaceri

Îți asigurăm networking de calitate prin proiectele desfășurate în parteneriat cu mediul de afaceri și prietenii din ONG-uri. De menționat este faptul că ai cu 50% mai multe șanse să obții un internship în compania ta preferată.

Ghidare profesională pentru postul ales

Timp de o săptămână, fiind nou membru al echipei, o să fii îndrumat de către un profesor din cadrul FEAA pentru a-ți însuși noțiuni de bază și a te familiariza cu atribuțiile postului ales.

Dezvoltarea abilităților prin lucrul în echipă

Lucrul în echipă este cea mai căutată calitate de către angajatori. Dezvoltarea soft skill-urilor într-un mediu plăcut alături de studenți pasionați de economie, te va face să te integrezi perfect în cadrul unui ONG și mai apoi, într-o companie multinațională.

Recomandare pentru angajare

În urma tuturor task-urilor îndeplinite, noi îți oferim o parte din încrederea noastră și te vom ajuta în căutarea unui job.

Contract de voluntariat

După muncă vine și răsplata! După un semestru, o să primești adeverința care să ateste efectuarea celor 60 de ore de vooluntariat.

Lobby pentru cazare

Activitatea de voluntariat în cadrul Minds Hub este recunoscută și contează la calculul mediei de cazare în căminele facultăților, astfel poți lucra într-un mediu confortabil.

parallax layer

Ți-am stârnit curiozitatea?

Înscrie-te

Echipa Minds Hub

 
Generații de minți creative
 
Mentori din companii
 
Posturi libere
 
Proiecte întrăznețe

Posturi disponibile

parallax layer
Many ideas grow better when transplanted into another mind than the one where they sprang up.
Oliver Wendell Holmes

Parteneri principali din mediul de afaceri