fbpx
[Youth Elite 2019] Medici’s

[Youth Elite 2019] Medici’s

by mindshub, September 16, 2019

1. Un scurt istoric
Clinicile Medici’s s-au fondat în anul 1997, având că sursă de inspirație prestigioasă familie Medici, responsabilă pentru progresul științific și artistic al Renașterii. Devenit un brand care concretizează conceptul de efect Habsburgic prin îmbinarea rigorii germane cu dichisul latin, scopul principal al corporației a fost de a oferi servicii medicale calitative concentrate în jurul a patru valori fundamentale: grijă față de oameni, excelență în profesie, inovație și viziune, etică și comportament corect.

2. Cu ce se ocupă?
În prezent, Medici’s dispune de o varietate de servicii de sănătate, mai exact 35, printre care medicină aeronautică, medicină muncii, medicină radiaților, medicină preventivă și auditul ocupațional și de peste 200 de cadre medicale, facilități de care beneficiază 400 de companii, 50 000 de abonați, pentru aproape toate firmele de asigurări din țara noastră, precum și pentru unele firme de asigurări din UE care încă nu și-au deschis sediu propriu în România. In Timisoara exista 3 clinici, Medici’s Academica, Medici’s Arzthaus si Medici’s Clinics & BabyClinics.

3. Cu ce se deosebește față de alte clinici?
Un concept deosebit adoptat de Medici’s este reprezentat de Arzthaus, al cărui scop principal este de a întări relația dintre pacient și domeniul medical prin crearea unui mediu plăcut, care îmbină elementele unei librării cu cele specifice unui salon de ceai. Principalii colaboratori fiind Librarium, Cărturești și Illy.
De asemenea, grijă față de pacient reiese atât din folosirea unei tehnologii medicale de top, mereu suplimentată cu aparatură din ce în ce mai inovatoare, cât și din dezvoltarea unor contacte și parteneriate cu profesori recunoscuți la nivel european și mondial din Viena, Mannheim, Regensburg, Műnchen și Heidelberg, în special în domeniile oncologie, urologie, neurochirurgie și investigații imagistice de înaltă performanță.

4. Proiecte care se pliază pe ideea de “smart, green, future company”
Medici’s se implică activ în societate prin voluntariat, pe trei direcții: sănătate, mediu și educație. Toate acestea s-au întrepătruns la nivelul mai multor activități precum plantări de copaci, colaborarea cu UVT și implicit Youth Elite, parteneriate și implicarea în Rotary. Un alt exemplu este reprezentat de proiectul “ O săptămâna de sănătate și mediu” organizat în colaborare cu Flex, în care s-a promovat mișcarea, mersul pe bicicletă și s-au creat piste de bicicletă.

5. Fun Facts
Pe lângă conceptul Arzthaus, compania atribuie coeziunii sociale o importanțămaximă, astfel încât organizează diverse teambuilding-uri, cele de până acum fiind în Veneția, Verona, Amsterdam, St. Petersbourg și Thassos.